Train-de-trainer

Voor professionals die met kinderen werken

Het team van Skillz2Grow begrijpt dat niet alleen een interventie op de markt brengen direct betekent dat de professionals ermee gaan werken. Het langzaam implementeren van voedingseducatie binnen organisaties is hard nodig is. Wij weten zeker dat onze enthousiaste Skillz2Grow trainers de professionals kunnen laten ervaren hoe leuk het is om te werken met onze interventies! Het zorgen voor draagvlak in het geven van voedingseducatie en het ‘’wegnemen van beren op de weg’’ gaat ons zeker lukken tijdens de trainingen. Lees hieronder meer over de trainingen.

Onderdelen train-de-trainer

Combinaties maken

De Train-de-Trainers zijn ook te combineren met elkaar. Een jongerenorganisatie bijvoorbeeld, kan ervoor kiezen om eerst haar jongerenwerkers te leren werken met de laagdrempelige interventie ‘’Speedy Bites’’ of ‘’ENERGIE’’ en pas later te starten met ‘’Aan de slag met de Schijf van Vijf’. Dit zal zorgen voor een mooie opbouw, ook hierin denken we graag met jullie mee.

Vraag via onze bestelformulier een offerte aan en krijg meer informatie over de train-de-trainer of neem contact met ons op voor vragen.

Winkel

Je kunt een offerte aanvragen vanuit de winkel

 Op SkillzAcademy vind je de gratis E-Learning die bij de interventie ENERGIE hoort

Meer info?

Neem nu contact met ons op.