Pedagogisch medewerker

Kinderwerker

Onderwijsassistent

Leerkracht

Vrijwilliger

Pedagogisch medewerker

Kinderwerker

Onderwijs- assistent

Leerkracht

Vrijwilliger

Snelle gezonde hapjes

Voorzie met gemak grote aantallen kinderen van een laagdrempelige en leerzame activiteit door het maken én proeven van snelle, gezonde Speedy Bites. Betrek ook de ouders. Geschikt voor (sport)evenementen in de wijk of op school en uitgevoerd door iedereen die met kinderen werkt. De perfecte start met het geven van laagdrempelige voedingseducatie. Alle informatie voor het zélf organiseren van de Speedy Bites is te vinden in onze gratis e-learning op www.skillzacademy.org.

Train-de-trainer

Behoefte aan fysieke scholing? Wil je je gehele team in één keer trainen in het geven van de Speedy Bites? Boek dan een train-de-trainer ‘Speedy Bites’ in onze winkel en wij komen persoonlijk langs op je gehele team te trainen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

E-Learning

Door de e-learning van SkillzAcademy en de Train-De-Trainer is het mogelijk dat alle mensen die met kinderen werken de Speedy Bites kunnen uitvoeren. Denk aan Speedy Bites tijdens plein/buurtfeesten in en rondom de school of tijdens sporttoernooien. De JOGG-regisseurs zijn de spin in het werknet. En brengen bovenstaande informatie bij de juiste personen. De JOGG-regisseurs zelf helpen alleen met het opzetten van de Speedy Bites en voeren zelf dus niet uit.  Zo kun je gemakkelijk opschalen en verduurzamen.

implementatie bestaande aanpak

Arnhem is een JOGG-gemeente en werkt met de JOGG-aanpak. JOGG is gekoppeld aan Sportbedrijf Arnhem Tijdens alle sportevenementen in de wijk worden de Speedy Bites uitgevoerd door Stichting Vitanos en betaald uit het JOGG-budget.

Ook in jouw gemeente aan de slag met een implementatietraject SPEEDY BITES en ondersteuning nodig? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Winkel

Je kunt een offerte aanvragen vanuit de winkel

 Op SkillzAcademy vind je de gratis E-Learning die bij de interventie ENERGIE hoort

Meer info?

Neem nu contact met ons op.