E-Learning & Training

Gezonde en snelle hapjes tijdens evenementen

Voorzie met groot gemak grote aantallen kinderen van een laagdrempelige en leerzame activiteit door het maken en proeven van snelle, gezonde Speedy Bites. Betrek ook de ouders. Geschikt voor sport- school- en wijkevenementen. Uit te voeren door iedereen die met kinderen werkt.

De omgeving

Geschikt voor

Sportevenement

Programma na schooltijd in wordt steeds vaker aangeboden. Zet ENERGIE in om iets over gezonde voedingseducatie te leren.

Wijkevenement

De gymles is bij uitstek geschikt om sport aan voeding te koppelen. Waarom is voeding zo belangrijk? ENERGIE vertelt het.

Vereniging

Ook op de (sport)vereniging is steeds meer aandacht aan gezonde voeding en de impact die het heeft op sportprestaties.

Train-de-trainer

Wil je je gehele team in één keer trainen in het geven van de Speedy Bites? Neem dan contact op via ons bestelformulier.

E-Learning

Door de e-learning van SkillzAcademy en de Train-De-Trainer is het mogelijk dat alle mensen die met kinderen werken de Speedy Bites kunnen uitvoeren. Denk aan Speedy Bites tijdens plein/buurtfeesten in en rondom de school of tijdens sporttoernooien. De JOGG-regisseurs zijn de spin in het werknet. En brengen bovenstaande informatie bij de juiste personen. De JOGG-regisseurs zelf helpen alleen met het opzetten van de Speedy Bites en voeren zelf dus niet uit.  Zo kun je gemakkelijk opschalen en verduurzamen.

Voorbeeld van implementatie

Arnhem is een JOGG-gemeente en werkt met de JOGG-aanpak. JOGG is gekoppeld aan Sportbedrijf Arnhem Tijdens alle sportevenementen in de wijk worden de Speedy Bites uitgevoerd door Stichting Vitanos en betaald uit het JOGG-budget.

Ook in jouw gemeente aan de slag met een implementatietraject SPEEDY BITES en ondersteuning nodig? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bestellen

Interesse gekregen? Je kunt een offerte aanvragen via ons bestelformulier.

 Op SkillzAcademy vind je de gratis E-Learning die bij Speedy Bites hoort

Meer info?

Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen via ons contactformulier.