E-Learning & Training

Gezonde en snelle hapjes tijdens evenementen

Voorzie met groot gemak grote aantallen kinderen van een laagdrempelige en leerzame activiteit door het maken en proeven Speedy Bites. Betrek ook de ouders. Geschikt voor sport- school- en wijkevenementen. Uit te voeren door iedereen die met kinderen werkt.

Mogelijkheden Speedy Bites

Er zijn verschillende mogelijkheden met Speedy Bites:

Volg de gratis e-module: ‘Speedy Bites’ op de SkillzAcademy en leer stap voor stap hoe jij deze activiteit organiseert tijdens jouw event.

Tijdens een train-de-trainer komt Skillz2Grow bij je langs en leren ze jou en het team hoe je Speedy Bites organiseert.

Behoefte aan extra gemak? Kies voor de Speedy Bites Box. Hierin vind je alle benodigde materialen, zoals messen, snijplanken en decoratie.

Geef je de organisatie liever volledig uit handen? Ook dit is mogelijk. Vitanos verzorgt de activiteit van A tot Z, inclusief benodigde materialen, boodschappen en begeleiding op locatie.

Alle Speedy Bites producten kun je aanvragen via ons bestelformulier

Voorbeeld implementatie

Arnhem is een JOGG-gemeente en werkt met de JOGG-aanpak. JOGG is gekoppeld aan Sportbedrijf Arnhem Tijdens alle sportevenementen in de wijk worden de Speedy Bites uitgevoerd door Stichting Vitanos en betaald uit het JOGG-budget. 

Om meer te kunnen borgen en schalen wijzen de JOGG-regisseurs scholen, jongerenorganisaties en verenigingen op de training en e-learning zodat de Speedy Bites nog vaker plaatvinden en zelfstandig worden uitgevoerd door iedereen die met kinderen werkt. 

Ook in jouw gemeente aan de slag met een implementatietraject SPEEDY BITES en ondersteuning nodig? Neem dan contact op.

Maak direct een account aan op SkillzAcademy en start met de gratis E-Learning.

Bestellen

Interesse gekregen? Je kunt een offerte aanvragen via ons bestelformulier.

Meer info?

Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen via ons contactformulier.