Werk jij met kinderen én vind jij gezondheid ook zo belangrijk?

Log gratis in

E-Learnings Voedingseducatie

Het portaal geeft toegang tot alle nuttige informatie als het gaat om het geven van voedingseducatie. Voor iedereen is er een interventie die past. Bekijk de interventies op SkillzAcademy

Onderwijsmaterialen

Bij het volgen van E-learnings krijg je toegang tot kennis, leerlijnen, stappenplannen en recepten. Bovendien kun je makkelijk fysieke onderwijsmaterialen bestellen.

Train-de-trainers

Wij helpen individuen en teams om voedingseducatie te integreren in hun werkzaamheden. Niet alleen dragen we onze ervaring over, we kweken vertrouwen, motivatie en draagvlak.

Voor wie?

Als JOGG regisseur spreek jij veel verschillende mensen die invloed kunnen hebben op de gezonde leefstijl van kinderen. Jij hoort en ziet veel. Zelf geef je als het goed is geen voedingseducatie aan kinderen, maar jij bent de spin in het werknet. Log daarom eerst zelf in en op SkillzAcademy en bekijk de mogelijkheden!

Als Gezonde School Coördinator heb je behoefte aan voedingseducatie passend bij en uitvoerbaar binnen jouw school.

Ga aan de slag en word een Gezonde School! Al onze interventies zijn te combineren met de Gezonde schoolaanpak om sneller het gewenste resultaat te behalen.

Voedingseducatie als invulling van de Rijke Schooldag? Dat kan! Met de leerlijnen en lesvoorbereidingen van de interventie “Aan de slag met de Schijf van Vijf” kan de pedagogisch medewerker gemakkelijk aan de slag! Hierbij is aandacht voor theorie en praktijk: er wordt elke les een gerechtje bereid. Log zelf in op SkillzAcademy en bekijk de mogelijkheden.

Als buurtsportcoach kun je ook op het gebied van voedingseducatie bijdragen aan een gezonde leefstijl van het kind! Leer bijvoorbeeld tijdens de interventie “Energie” hoe je voedingseducatie integreert in jouw bewegingsaanbod in de wijk. Log in en bekijk de mogelijkheden op SkillzAcademy.

Ben jij werkzaam als kinder-/jeugdwerker en wil je bijdragen aan een gezonde leefstijl van het kind? Dat kan met de interventie “Aan de slag met de Schijf van Vijf”! De interventie biedt leerlijnen en lesvoorbereidingen waardoor je gemakkelijk aan de slag kan met voedingseducatie. Je krijgt inspiratie voor kooklessen en leert hoe je deze organiseert. Log in op SkillzAcademy en bekijk de mogelijkheden.

Ben jij een onderwijsassistent in het PO en heb je naast je volle programma tijd en motivatie om voedingseducatie te geven én wil jij je school helpen richting het worden van een Gezonde School? Dan kun je in de SkillzAcademy verschillende interventies volgen die jou helpen in combinatie met de “Gezonde schoolaanpak” sneller het gewenste resultaat te behalen. Log in op SkillzAcademy en bekijk de mogelijkheden.

Als vakleerkracht bewegingsonderwijs kun je ook op het gebied van voedingseducatie bijdragen aan een gezonde leefstijl van het kind! Ga aan de slag met de interventie “Energie”. Bewegend leren over de Schijf van Vijf. Log in op SkillzAcademy en bekijk de mogelijkheden.

 

Ben jij een leerkracht PO en heb je naast je volle programma motivatie en de tijd om voedingseducatie te geven en wil jij je school helpen richting het worden van een Gezonde School? Dan kun je in de SkillzAcademy verschillende interventies volgen die jou helpen in combinatie met de “Gezonde schoolaanpak” sneller het gewenste resultaat te behalen. Log in op SkillzAcademy en bekijk de mogelijkheden.

Ben jij een BSO medewerker en wil je de kinderen tijdens de opvang voedingseducatie geven? Dan is de interventie “Aan de slag met de Schijf van Vijf” iets voor jou! Tijdens deze interventie leer je hoe je kleine groepen kinderen voedingseducatie geeft en word je geholpen bij het organiseren van kooklessen. Zijn kooklessen nog niet haalbaar volg dan de interventie ENERGIE en geef voedingseducatie d.m.v. leuke beweegactiviteiten! Log in op SkillzAcademy en bekijk de mogelijkheden.

Zit jij in de directie van een school of in het bestuur van een jongerenorganisatie. Dan vind ook jij hier genoeg interventies waar jouw personeel mee aan de slag kan! Log in op SkillzAcademy en bekijk de mogelijkheden.

Meest gestelde vragen

Inschrijven op het platform wordt altijd gratis en bepaalde E-learnings blijven gratis. In de toekomst willen wij zowel betaalde als gratis E-learnings aanbieden. Omdat deze interventies bewezen zijn, wordt het ook mogelijk om bepaalde interventies uit ondersteunende budgetten te financieren. Vraag naar de mogelijkheden.

De gevens die je achterlaat op SkillzAcademy worden gebruikt

Arnhem is onze pilot stad. Dat heeft ermee te maken dat wij verreweg de meeste activiteiten nu nog in Arnhem organiseren. Andere geïnteresseerden kunnen echter ook al deelnemen aan onze pilot. Laat in dat geval even je contactgegevens achter en kom te weten wanneer je je gratis kunt aanmelden voor het platform.

De train-de-trainers zijn bedoeld om draagvlak te creëren binnen teams, motivatie te kweken en mensen snel op weg te helpen. Deze zijn echter alleen aan te raden bij bepaalde modules die inhoudelijk wat dieper gaan dan anderen. Het geven van train-de-trainers is een goede manier om persoonlijk en toch efficiënt (schaalbaar) impact te gaan maken.

Online is hier veel informatie over te vinden. Echter zullen wij dit later ook in een gratis module toe lichten. Tot die tijd kunt u altijd op de site van MijnGezondeSchool kijken.

Tijdens de pilotfase starten wij met het traject bij het Loket gezond leven. We verwachten in 2024 onze interventies via dit loket aan te kunnen gaan bieden.

De JOGG-aanpak en de Gezonde School aanpak staan centraal in manier van werken. Daarnaast houden we rekening met de richtlijnen van het Voedingscentrum. We vooral niet opnieuw het wiel uitvinden en werken met al het moois wat er al is!

We werken met de richtlijnen van het Voedingscentrum in onze interventies.

wij werken samen met

info@skillzacademy.org | Neerlandstuinstraat 16, 6822DH Arnhem |  KVK 87836416

© 2023 – 2023 www.skillztogrow.nl – All Rights Reserved Skillz2Grow en Partners.