Voedingseducatie

Workshops

Skillz2Grow verzorgt losse workshops op school, tijdens evenementen of in de buurt. Dit doen wij door het hele land. Wij zorgen er altijd voor dat de groep op eigen niveau wordt uitgedaagd. We werken met beginners en gevorderden en hebben ervaring met kinderen met een rugzakje.

Combineren is ook mogelijk wanneer u de groep een kijkje wilt geven in verschillende activiteiten, als onderdeel van een naschoolse activiteit of een buurtprogrammering.

Lessenseries

Naast losse workshops verzorgt Skillz2Grow lessenseries op maat. Wij kijken altijd naar het niveau van de groep en luisteren naar de wensen van u als klant. Onze lessenseries zijn meestal 4-6 weken: lang genoeg om een aantal basisvaardigheden onder de knie te krijgen.

Aanbod

Koken met de Schijf van Vijf

Leer op een leuke manier over de schijf van vijf en wat gezond eten met jouw lichaam doet. Geschikt voor kleine groepen.

Freerunning

Vault, Kong, Precision Backflip, Cork: Wij leren kids vanuit basisbewegingen zichzelf steeds verder uit te dagen.

Skateboarden (Inc. materiaal)

180 ollie, Tic-tac en de kick-turn. Leer in deze workshop over skateboarden, Inc. materiaal en veiligheid

Weten wat het kost?

Je kunt bij ons eenvoudig een workshop of een serie laten inplannen voor bij jouw op school, voor op je evenement of voor een buurtprogramma. Vraag vrijblijvend voor meer informatie.