Urban Pop ups & Voedingseducatie Arnhem

Voedingseducatie met een urban twist

Sport en voeding horen bij elkaar! Daarom heeft Skillz2Grow een mooie aansluiting gevonden bij het Arnhemse project Urban Pop-Ups Arnhem, een initiatief door Stichting Common Ground en Sportbedrijf Arnhem. Samen met hen trokken we de Arnhemse wijken in om de link tussen sporten en gezond eten duidelijk te maken. Voedingseducatie tijdens sportevenementen was onze focus – ofwel Speedy Bites!

Salto's en gezonde hapjes

Even een snelle gezonde hap tussen al het urban sporten door! 550 Arnhemse kinderen kregen een spoedcursus gezonde snacks maken en bovenal…eten! Wie wil er nou niet gezond, fit en sportief zijn! De video laat zien hoe het was.

Wil jij ook gezonde hapjes tijdens jouw (sport)evenement?

Het project was een voorloper van wat wij nu Speedy Bites noemen, een snelle en makkelijke manier om gezonde snacks . Wil jij ook weten hoe je dit kunt inzetten tijdens jouw sportevenement op school, op de vereniging of in de wijk? Volg dan gratis het stappen plan op Skillzacademy. Hier vind je de E-learning waardoor je binnen een mum van tijd voedingseducatie geeft op jouw sportevenement!

Geen tijd? Geen zorgen samen met Vitanos nemen wij de Speedy Bites uit handen en zorgen voor een gezonde twist aan jouw evenement. Neem dan nu contact op via ons contactformulier.