School

De schoolomgeving

De school is waar het kind zich voor een groot deel van zijn leven begeeft en heeft dus grote invloed. Wij ondersteunen het onderwijs door programma’s te ontwikkelen die passen bij het aanleren van een gezonde leefstijl. Wij leveren een bijdragen in het worden van een ”Gezonde School”. Plezier staat hierin voorop. Door onze programma’s creëren we draagvlak  binnen het team van de school omtrent het aanleren van een ”Gezonde leefstijl”.

Methodes

We maken gebruik van erkende interventies zoals bijvoorbeeld het platform; Chef! Smaaklessen. Daarnaast volgen wij de richtlijnen van het voedingscentrum. Het werken met rolmodellen en trendsporten waaronder urban sports zorgen voor een goede aansluiting bij de belevingswereld van de kinderen.

 

Aanpak

De Gezonde School-aanpak en het lokale Arnhemse beweegconcept 2+1+2 zorgen voor een stuk borging binnen de school.

Programma

Thema's

Bij Skillz2Grow bieden wij programmering aan binnen een aantal thema’s. Wil je meer over deze thema’s weten bekijk dan onze thema pagina.

voedingseducatie
sport en spel
CUltuureducatie

Coming soon!

Weerbaarheid en mindset

Coming soon!

schoolprogramma's

Een projectplanning op maat, een train de trainer in het lesportaal Chef! Smaaklessen, gastlessen voedingseducatie en goede rolmodellen zorgen voor een geslaagd school breed project.

Losse workshops of lessenseries in verschillende urban sporten en voedingseducatie op maat. Onder of na schooltijd.

Programma’s en lessenseries specifiek voor scholen die een aanbod hebben voor verlengde schooldagen (VSD) of die een verlengde leertijd hebben (VLT) en hiervoor invulling zoeken.

Een pakket met de lessenserie ”Koken met de Schijf van Vijf” op papier en een train de trainer. Zodat je zelf ook aan de slag kunt met het geven van lessen ”Koken met de Schijf van Vijf”.

Scholen waar wij werkzaam zijn