Verlengde leertijd

Naschools aanbod

Ook na school tijdens de verlengde leertijd, kan programmering rondom de school en in de buurt helpen om het kind laagdrempelig te laten bewegen, in aanraking te laten komen met gezonde leefstijl en voedingseducatie.

Workshops

Skillz2Grow verzorgt losse workshops in of rondom de school. Dit doen wij door al op diverse plekken in Nederland. Wij zorgen er altijd voor dat de groep op eigen niveau wordt uitgedaagd en hebben ervaring met kinderen met een rugzakje. Voor alle basisschoolleeftijden hebben wij verschillende mogelijkheden.

 

Lessenseries

Naast losse workshops verzorgt Skillz2Grow lessenseries, ingericht naar eventuele extra wensen van de school. Wij kijken altijd naar het niveau van de groep. Onze lessenseries zijn meestal 4-6 weken: lang genoeg om een aantal basisvaardigheden onder de knie te krijgen.

Combineren is ook mogelijk wanneer u de groep een kijkje wilt geven in verschillende activiteiten, als onderdeel van een naschoolse activiteit of een buurtprogrammering. Wij denken met u mee.

uitgelicht

koken met de schijf van vijf

Leer op een leuke manier over de schijf van vijf en wat gezond eten met jouw lichaam doet. Geschikt voor kleine groepen.

workshop
Freerunning

Vault, Kong, Precision Backflip, Cork: Wij leren kids vanuit basisbewegingen zichzelf steeds verder uit te dagen. Voor

hip hop, dance, dance show-2733136.jpg
workshop
BREAKDANCE

Leer met jou groep breakdance moves op de beat, werk naar een kleine voorstelling toe of neem het op tegen elkaar in een battle!

workshop
circus

Leer acrobatische trucjes en samenwerken. Geschikt voor alle leeftijden.

bekijk volledige aanbod

Aanvraag

Neem nu contact op met met eventuele vragen over het aanbod of als u een reservering wilt maken.