Urban Pop-up

Urban Sports

Urban Sports worden tijdens de Urban pop-ups ingezet als middel om kinderen aan het bewegen te krijgen en de koppeling te maken met een gezonde leefstijl. Freerunning, Hiphop en tricking worden gecombineerd met laagdrempelige kookworkshop voor jong en oud.

Rolmodellen

Rolmodellen uit de sport, cultuur of een andere richting kunnen enorm veel impact maken op een kind. Wij zetten aansprekende rolmodellen in die de link kunnen leggen met een gezonde leefstijl.

Voor de wijk en school

De Urban Pop-Ups zijn perfect voor in de wijk op openbare speelplaatsen, buurtcentra of een gymzaal. 'S zomers wordt er vooral buiten gesport en 's winters kunnen de pop-ups naar binnen worden verplaatst. Ook haken wij aan tijdens evenementen die door de stad plaatsvinden. Wij werken bovendien nauw samen met buurtsportcoaches, wijkregisseurs en : de mensen die de wijk goed kennen.

Onderdelen

Tricking en acrobatiek

Kicks, flips en twists. Bij Tricking leer je hoe je wat lichaamsbeheersing is. Met of zonder Airtrack te combineren.

Breakdance / Hiphop

Leer met jou groep breakdance moves op de beat, werk naar een kleine voorstelling toe of neem het op tegen elkaar in een battle!

Freerunning

Inc. Materialen

Gezonde streetfood maken

Leer acrobatische trucjes en samenwerken. Geschikt voor alle leeftijden.

Urban pop-up In de Media

NPO eenvandaag | AVROTROS

Weten wat het kost?

Je kunt bij ons eenvoudig een workshop of een serie laten inplannen voor bij jouw op school, voor op je evenement of voor een buurtprogramma. Vraag vrijblijvend voor meer informatie.