Urban pop-up

Urban

Urban Sports

Urban Sports worden tijdens de Urban pop-ups ingezet als middel om kinderen aan het bewegen te krijgen en de koppeling te maken met een gezonde leefstijl. Freerunning, Hiphop en tricking worden gecombineerd met laagdrempelige kookworkshop voor jong en oud.

 

ROlmodellen

Rolmodellen uit de sport, cultuur of een andere richting kunnen enorm veel impact maken op een kind. Wij zetten aansprekende rolmodellen in die de link kunnen leggen met een gezonde leefstijl.

Voor de wijk en op school

De Urban Pop-Ups zijn perfect voor in de wijk op openbare speelplaatsen, buurtcentra of een gymzaal. ‘S zomers wordt er vooral buiten gesport en ’s winters kunnen de pop-ups naar binnen worden verplaatst. Ook haken wij aan tijdens evenementen die door de stad plaatsvinden. Wij werken bovendien nauw samen met buurtsportcoaches, wijkregisseurs en : de mensen die de wijk goed kennen.

Snel geregeld!

De Urban Pop-Up wordt binnen een handomdraai opgebouwd. We beschikken over een bus met materialen om elke speelplaats, park of schoolplein binnen 45 minuten om te bouwen voor een uitdagend programma.

Gezonde leefstijl

Tijdens de Urban Pop-up wordt een workshop aangeboden over gezonde voeding en waarom dit belangrijk is om beter te presteren tijdens sport. Kinderen gaan aan de slag met fruitsmoothies, goed gevulde wraps of zelfs gezonde wafels!

Urban Pop-Up in de Media

Meer informatie?

Stel hieronder je vraag