Workshops en lessenseries

Workshops

Skillz2Grow verzorgt losse workshops op school, tijdens evenementen of in de buurt. Dit doen wij door het hele land. Wij zorgen er altijd voor dat de groep op eigen niveau wordt uitgedaagd. We werken met beginners en gevorderden en hebben ervaring met kinderen met een rugzakje.

Combineren is ook mogelijk wanneer u de groep een kijkje wilt geven in verschillende activiteiten, als onderdeel van een naschoolse activiteit of een buurtprogrammering. Wij denken met u mee.

Lessenseries

Naast losse workshops verzorgt Skillz2Grow lessenseries op maat. Wij kijken altijd naar het niveau van de groep en luisteren naar de wensen van u als klant. Onze lessenseries zijn meestal 4-6 weken: lang genoeg om een aantal basisvaardigheden onder de knie te krijgen.

Aanbod

Tricking

Kicks, flips en twists. Bij Tricking leer je hoe je wat lichaamsbeheersing is. Met of zonder Airtrack te combineren.

Freerunning

Vault, Kong, Precision Backflip, Cork: Wij leren kids vanuit basisbewegingen zichzelf steeds verder uit te dagen.

Skateboarden (Inc. materiaal)

180 ollie, Tic-tac en de kick-turn. Leer in deze workshop over skateboarden, Inc. materiaal en veiligheid

Breakdance / Hiphop

Leer met jou groep breakdance moves op de beat, werk naar een kleine voorstelling toe of neem het op tegen elkaar in een battle!

BMX (Inc materiaal)

Inc. Materialen

Circus en acrobatiek

Leer acrobatische trucjes en samenwerken. Geschikt voor alle leeftijden.

Capoeira

Duik in deze Braziliaanse dansvorm met muziek en een stukje cultuur.

Workshop Graffiti

Onder begeleiding van een profesional ga jij leren stencils te maken en met graffiti bussen jouw kunst tot leven brengen! Geschikt voor 10 – 12 leerlingen.

Ritmesoep

Coming soon!

Weten wat het kost?

Je kunt bij ons eenvoudig een workshop of een serie laten inplannen voor bij jouw op school, voor op je evenement of voor een buurtprogramma. Vraag vrijblijvend voor meer informatie.