Binnenkort beschikbaar*

Doorlopende leerlijn over de Schijf van Vijf

Aan de slag met de Schijf van Vijf is een interventie vanvier lessen die een professional aan kinderen geeft. Praktijk en theorie komen tijdens deze lessen samen. In iedere les staat een ander vak uit de Schijf van Vijf centraal. Leer kinderen verschillende kookskills, maak elke les een gezondhapje én vergroot kennis aan de hand van leuke theorie.

Kinderwerker

Buurtsportcoach

Gymleraar

Leerkracht

Onderwijsassistent

Kinderwerker

Buurtsport-coach

Gymleraar

Leerkracht

Onderwijs-assistent

Aan de Slag met de Schijf van Vijf

Geschikt voor jongerenwerkers, BSO-medewerkers of onderwijsassistenten. In te zetten als Rijke Schooldag activiteit of uitgevoerd in de wijk. Deze interventie zal midden 2024 beschikbaar zijn. Ook deze interventie willen we ‘’goed beschreven’’ zien te krijgen, zodat hij vindbaar zal zijn op Loket Gezond Leven.

Voorbeeld van implementatie

Wanneer deze interventie beschikbaar is, willen we deze koppelen aan de Arnhem-Oost aanpak. Een langjarige aanpak waarbij de focus ligt op het creëren van gelijke kansen voor alle Arnhemmers. 

Door het geven van Train-De-Trainers aan de jongerenwerkers van de 3 grote organisaties in Arnhem: Presikhaaf- University, AM-support en Rijnstad in het geven van voedingseducatie zullen de jongerenwerkers bekwaam worden en kwalitatief goede lessen kunnen geven aan de doelgroep. 

Belangrijk hierbij is het creëren van draagvlak (belang van gezonde voeding) bij de jongerenwerkers en het bieden van de juiste tools, kennis en vaardigheden. 

Naast het volgen van een training kunnen de jongerenwerkers alle informatie terugvinden in de e-learning op SkillzAcademy.

We willen gaan starten met het implementeren van de interventies Speedy Bites en ENERGIE. Daarna kan de interventie ‘’Aan de slag met de Schijf van Vijf’’ volgen. Momenteel lopen er gesprekken met bovenstaande jongerenorganisatie en zijn we het traject aan het opstarten. 

Ook in jouw gemeente aan de slag met een implementatietraject en ondersteuning nodig? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bestellen

Interesse gekregen? Je kunt een offerte aanvragen via ons bestelformulier.

 Op SkillzAcademy vind je de  E-Learning die bij de interventie hoort.

Meer info?

Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen via ons contactformulier.